Hellmann's Caesar šalátový dresing 210ml
Hellmann´s César dressing je ideálny na prípravu ľahkých zeleninových a cestovinových šalátov, ale aj dochutenie rôznych pokrmov z mäsa, zemiakov a varenej zeleniny. S ich pomocou vytvoríte veľa chutných jedál ľahko a rýchlo – stačí pridať pár lyžíc a hneď spoznáte zmenu. Teraz ju nájdete v nových praktických obaloch z plastu, ktoré ponúkajú ľahšiu manipuláciu s dávkovaním.
Ingrediencie
Voda, Repkový olej, Ocot z jablčného cidra (12 % hm.) (ocot z cidra, koncentrovaný jablkový mušt), Syr (3,5 % hm.), Kukuričný škrob, Cesnakové cestoviny (2,5 % hm.), Pasterizovaný vaječný žĺtok¹, Jedlá, Údený cesnak mletý (0,6% hm.) (cesnak, dym), Koncentrovaná citrónová šťava, Stabilizátor (guma guar), Čierne korenie, ¹z vajec nosníc vo voľnom výbehu
Môže obsahovať horčicu a sezam. Bez lepku.
Alergény sú uvedené tučne .
Nutričné informácie
na 100 ml | na 1 porciu** (%* na porciu) | |
---|---|---|
Energia | 968 kJ/231 kcal | 290 kJ/69 kcal (3 %) |
Tuky | 22 g | 6,6 g (9 %) |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 2,4 g | 0,7 g (3 %) |
Sacharidy | 6,4 g | 1,9 g (<1 %) |
z toho cukry | 2,9 g | 0,9 g (1 %) |
Bielkoviny | 2 g | 0,6 g (1 %) |
Soľ | 1,5 g | 0,45 g (8 %) |
*% z referenčnej hodnoty príjmu u dospelého osoby (8400 kJ/2000 kcal) | ||
**1 porcia = 30 ml = 2 polievkové lyžice | ||
Balenie obsahuje 7 porcií |
Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)
Informácie o produkte
Logá tretej strany
V-Label (Európska vegetariánska únia)
Príprava a skladovanie
Príprava a použitie
Pred použitím pretrepať.
Skladovanie
Skladujte pri teplote od +5 °C do +15 °C. Po otvorení skladujte pri teplote od +5 °C do +8 °C a spotrebujte do 4 týždňov. Pri ponúkaní na predaj je možné uchovávať do +25°C po dobu najviac 4 týždňov.
Vyrobené vo Francúzsku s ingredienciami prírodného pôvodu.
Bez lepku.
Vhodné aj pre vegetariánov.
Jednoduchý výrobný proces.
Používame vajcia z voľného chovu.
Kategória: | Slané potraviny |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.